Loovlaps

Tasuta postrid “Ma olen piisav” sõnumiga

Paljude meie murede taga on usukumus, et “Ma pole piisav.” Asenda see negatiivne mõte oma ajus jõustava ja edasiviivaga, tuletades endale meelde MA OLEN PIISAV!

Kujundasin postreid, mille saad endale seinale riputada, et Sul, lastel ja kõigil teistel oleks tõde silme ees 🙂

Soovitan ka lugeda Marissa Peeri värskelt eestikeeles ilmunud raamatut “Ma olen piisav”.

Parem klikk pildile ja salvesta see arvutisse või lae alla kõik postrid.

Kõik postrid on saadaval siin PDF failis: Ma olen piisav postrid


Jaana Ojakäär-Kitsing

Tere, mina olen Jaana ja ma usun, et kõik lapsed sünnivad loovatena. Ning usun ka seda, et täiskasvanute vastutus on hoida seda loovust elusana ning seda omalt poolt parimate meetodite kaudu jõustada. Sel moel kasvavad loovatest lastest loovad täiskasvanud, kes saavad särada inspireerivate Loojatena Eesti ja maailma heaks. Ma olen õppinud lastejooga õpetajaks ja olen ka kahe väikese poisipõnni ema. Avastan ja uurin laste loovuse maailma ning jagan oma avastusi ja ideid siin lehel ka Sinuga:) Rõõmsat loomist!
  •  
  •  
  •