Loovlaps

Halloweeni eri #5 – Paberiribadest kõrvits

Vajalikud vahendid:
  • oranž paber või kartong (pildil oleva väiksema kõrvitsa tegime A4 paberist ja suurema A2 kartongist);
  • must paber silmade ja suu jaoks ning soovi korral roheline paberijupp varre jaoks;
  • käärid;
  • liim või läbipaistev teip või klammerdaja.

Valmistamine:

  • mõõda paberist välja ühe laiusega ribad ja lõika need välja (nt ca 5 cm riba laius);
  • kleebi ribade ülemised ja alumised otsad omavahel kokku (või paksema paberi korral kinnita teibi või klammerdajaga);
  • liimi külge silmad ja suu ning soovi korral ka roheline varrejupp.

Vaata ka teisi Halloweeni meisterdusi:
Jaana Ojakäär-Kitsing

Tere, mina olen Jaana ja ma usun, et kõik lapsed sünnivad loovatena. Ning usun ka seda, et täiskasvanute vastutus on hoida seda loovust elusana ning seda omalt poolt parimate meetodite kaudu jõustada. Sel moel kasvavad loovatest lastest loovad täiskasvanud, kes saavad särada inspireerivate Loojatena Eesti ja maailma heaks. Ma olen õppinud lastejooga õpetajaks ja olen ka kahe väikese poisipõnni ema. Avastan ja uurin laste loovuse maailma ning jagan oma avastusi ja ideid siin lehel ka Sinuga:) Rõõmsat loomist!