Loovlaps

Tähelepanumäng “Kes on kadunud?”

Aseta lauale või põrandale 3-10 mängulooma (nt 2-aastasele piisab alguses kolmest-neljast, aga vanematele võib rohkem panna). Laps paneb silmad kinni ja võta sel ajal 1 loom ära. Siis teeb laps silmad lahti ja peab aru saama, kes on kadunud ning tegema puuduva looma liigutust või häält.

Kui teed mängu lastegrupile, siis hoolitse selle eest, et igaüks saaks arvaja rollis olla.

Mänguloomade asemel võivad ka muud esemed olla (nt võti, pall, raamat jne).

Head keskendumise treenimist ja ajutrenni!


Jaana Ojakäär-Kitsing

Tere, mina olen Jaana ja ma usun, et kõik lapsed sünnivad loovatena. Ning usun ka seda, et täiskasvanute vastutus on hoida seda loovust elusana ning seda omalt poolt parimate meetodite kaudu jõustada. Sel moel kasvavad loovatest lastest loovad täiskasvanud, kes saavad särada inspireerivate Loojatena Eesti ja maailma heaks. Ma olen õppinud lastejooga õpetajaks ja olen ka kahe väikese poisipõnni ema. Avastan ja uurin laste loovuse maailma ning jagan oma avastusi ja ideid siin lehel ka Sinuga:) Rõõmsat loomist!