Blenderda endale maitsvad koostisained ja pane vähemalt 4-ks tunniks jäätisevormidesse valatud segu sügavkülma.
Mango, virsiku või ploomijäätis:
- Mangopüree või virsikupüree või ploomipüree (nt Bonne püreed on selleks väga head). Võid valmispüree asemel loomulikult blenderdada hoopis küpsed viljad:)
- Soovi korral agaavisiirupit või vahtrasiirupit, et magusam jääks
Pildil oleval jäätisel on pool ploomi- ja pool mangojäätist. Selline segu on eriti hää 😉
Avokaadojäätis:
- Purk kookospiima
- Küpsed avokaadod (ca 3)
- Magustajaks vahtrasiirupit või agaavisiirupit (ca 4-5 spl)
Maasikajäätis:
- Värsked maasikad ca 500 g
- Purk kookospiima
- 1 küpse banaan