Loovlaps

Trenn koos lapsega

Kui spordiklubisse minna ei saa, tuleb kodune treeningprogramm käiku lasta!

Märksõna on loomingulisus – las laps pakub võimalusi, et Sinu lihased saaksid koormust ja treenitud!

Lapsega koos trenni tehes on lõbus kvaliteetaeg garanteeritud!


Jaana Ojakäär-Kitsing

Tere, mina olen Jaana ja ma usun, et kõik lapsed sünnivad loovatena. Ning usun ka seda, et täiskasvanute vastutus on hoida seda loovust elusana ning seda omalt poolt parimate meetodite kaudu jõustada. Sel moel kasvavad loovatest lastest loovad täiskasvanud, kes saavad särada inspireerivate Loojatena Eesti ja maailma heaks. Ma olen õppinud lastejooga õpetajaks ja olen ka kahe väikese poisipõnni ema. Avastan ja uurin laste loovuse maailma ning jagan oma avastusi ja ideid siin lehel ka Sinuga:) Rõõmsat loomist!
  •  
  •  
  •