Loovlaps

UUS VIDEO: Meisterda oma südameloom!

Peale raamatu “Minu armas südameloom” ilmumist oleme teinud päris palju raamatuesitlusi koos südameloomakeste meisterdamisega.

Igasse Eesti nurka kahjuks ei jõua ja nüüd saavad kõik lapsed (ka üheskoos koolides ja lasteaedades) vaadata südamelooma raamatu sünnilugu ja meisterdamise juhiseid mugavalt arvuti vahendusel.

Video valmis Loovlapse ja Salasõna koostöös, aitäh toreda koostöö eest!:)

Loe raamatu kohta lisa SIIT!
Jaana Ojakäär-Kitsing

Tere, mina olen Jaana ja ma usun, et kõik lapsed sünnivad loovatena. Ning usun ka seda, et täiskasvanute vastutus on hoida seda loovust elusana ning seda omalt poolt parimate meetodite kaudu jõustada. Sel moel kasvavad loovatest lastest loovad täiskasvanud, kes saavad särada inspireerivate Loojatena Eesti ja maailma heaks. Ma olen õppinud lastejooga õpetajaks ja olen ka kahe väikese poisipõnni ema. Avastan ja uurin laste loovuse maailma ning jagan oma avastusi ja ideid siin lehel ka Sinuga:) Rõõmsat loomist!
  •  
  •  
  •