Loovlaps

Kujunda lastetoa seinad lõbusamaks!

Seinakleebised on imeline lihtne ja lõbus viis, kuidas minutitega toale rõõmus ja uus ilme anda. Kehastu disaineriks (koos lastega) ja kujunda toale rõõmsad seinad.

Piltidel olevad armsad 3D loomad ja linnud leidsin eile (18.07.17) Solarise Tigeri poest (3 EUR leht), suure puu mõned kuud tagasi Jyskist (vaatasin, et praegu soodukas 3,99 EUR). Selle puu komplektis olid ka mingid maalide kleepekad, aga kuna mulle need ei meeldinud, siis kasutasin ainult puu motiive (vaata ka näiteks printsessi kleepse ja kosmose kleepse). Aga laia valiku kleebiseid leiad ka erinevatest tapeetidipoodidest (kataloogist saab tellida) või saad tellida veebist.

Meie lastetoa seinad said nüüd küll kirevad 🙂

Head kujundamisrõõmu!!!

Seinakujundus loovlaps

Flamingo loovlaps


Jaana Ojakäär-Kitsing

Tere, mina olen Jaana ja ma usun, et kõik lapsed sünnivad loovatena. Ning usun ka seda, et täiskasvanute vastutus on hoida seda loovust elusana ning seda omalt poolt parimate meetodite kaudu jõustada. Sel moel kasvavad loovatest lastest loovad täiskasvanud, kes saavad särada inspireerivate Loojatena Eesti ja maailma heaks. Ma olen õppinud lastejooga õpetajaks ja olen ka kahe väikese poisipõnni ema. Avastan ja uurin laste loovuse maailma ning jagan oma avastusi ja ideid siin lehel ka Sinuga:) Rõõmsat loomist!