Loovlaps

Tahad endale toredat värvimisraamatut?

Minu armas sydameloom varvimisraamatRaamatu “Minu armas südameloom” töötubades oleme lisaks südameloomakeste meisterdamisele värvinud ka kunstnik Lumimari imearmsaid raamatust inspireeritud illustratsioone.

Panime kõik need toredad pildid ühte faili kokku ja nüüd saab igaüks need oma lapsele välja printida.
Värvimislehti on küsitud ka lasteaedadest ja koolidest, kus “Minu armas südameloom” raamatut esitletakse ja loetakse. Nüüd saavad ka õpetajad lihtsalt värvimislehed laste jaoks välja printida.

Klikka järgnevale lingile ja käivita oma printer: Raamatu “Minu armas südameloom” väike värvimisraamat

Rõõmsat värvimist!

Jaana ja Lumimari

PS! Meil on alati rõõm kõikide laste kunstiteoseid ka ise näha, seega saada valminud tööd julgelt: jaana@loovlaps.loovuskohvik.ee ja naudime koos Lumimariga teie loodud kunsti 😉
Jaana Ojakäär-Kitsing

Tere, mina olen Jaana ja ma usun, et kõik lapsed sünnivad loovatena. Ning usun ka seda, et täiskasvanute vastutus on hoida seda loovust elusana ning seda omalt poolt parimate meetodite kaudu jõustada. Sel moel kasvavad loovatest lastest loovad täiskasvanud, kes saavad särada inspireerivate Loojatena Eesti ja maailma heaks. Ma olen õppinud lastejooga õpetajaks ja olen ka kahe väikese poisipõnni ema. Avastan ja uurin laste loovuse maailma ning jagan oma avastusi ja ideid siin lehel ka Sinuga:) Rõõmsat loomist!
  •  
  •  
  •