Loovlaps

Võimle rõõmuga ja võida Lasteekraani lehe kaudu omale Jooga-Mõmmi raamat!

Vaata videot ja tee koos Jaanaga “Jooga-Mõmmi” harjutusi!

Tee ise või palu kellegi abi, et teha endast foto, kus teed mõnda jooga harjutust. Võid teha mõnd harjutust, mida nägid videos või valida hoopis mõne oma lemmik võimlemis- või venitusharjutuse. Saada foto meile.

29. aprillil 2020 loosime kõikide pildisaatjate vahel välja kaks “Jooga-Mõmmi lõdvestusharjutused lastele” raamatut.

Ja nüüd võimelema!

Video link on siin 🙂


Jaana Ojakäär-Kitsing

Tere, mina olen Jaana ja ma usun, et kõik lapsed sünnivad loovatena. Ning usun ka seda, et täiskasvanute vastutus on hoida seda loovust elusana ning seda omalt poolt parimate meetodite kaudu jõustada. Sel moel kasvavad loovatest lastest loovad täiskasvanud, kes saavad särada inspireerivate Loojatena Eesti ja maailma heaks. Ma olen õppinud lastejooga õpetajaks ja olen ka kahe väikese poisipõnni ema. Avastan ja uurin laste loovuse maailma ning jagan oma avastusi ja ideid siin lehel ka Sinuga:) Rõõmsat loomist!
  •  
  •  
  •